sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Eforie sau Mamaia?

Eforie sau Mamaia?

de Redacția Dotto

Mamaia pare să piardă și anul acesta lupta pentru întâietate pe litoralul românesc! În ciuda eforturilor depuse de operatori, în timpul săptămânii în stațiune sunt mult mai puțini turiști ca în anii dinaintea pandemiei.

În tot acest timp la Eforie, nu ai loc să arunci un ac. La orele prânzului, pe plajă este forfotă mare. Turiștii își pun cearceaful unul lângă altul, profită de soare, de mare și mai ales de plaja cu nisip fin.

Stațiunea se adresează în special familiilor cu copii. Tarifele la cazare sunt cu mai bine de 20% mai mici decât în Mamaia, iar excepție nu face nici parcul acvatic. Parcurile de distracții sunt direct pe plajă iar pentru o săptămână de vacanță nu e nevoie de un buget prea mare.

Și în timp ce la Eforie, la prânz forfota de pe faleză se mută la autoservirile din stațiune, în Mamaia situația este cu totul alta. În centru, în piațeta de la Cazino, la terase pe turiști îi numeri pe degete.

Situația se schimbă însă în weekend. Atrași de vibe-ul cluburilor, mii de tineri vin să se distreze în Mamaia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult