miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Egal pentru FCSB și înfrângere pentru CFR Cluj

Egal pentru FCSB și înfrângere pentru CFR Cluj

de Andreea Bălan

Un egal și o înfrângere pentru echipele românești în Conference League. FCSB a terminat la egalitate cu Anderlecht , scor 2-2, în etapa a cincea a grupelor Conference League.

La Bruxelles, Anderlecht a condus de două ori, prin golurile marcate de Yari Verschaeren şi Jan Vertonghen, dar vicecampioana României a revenit de fiecare dată şi a egalat, prin Andrea Compagno și Joyskim Dawa. FCSB, cu două puncte în grupa B, nu mai are nici o şansă de calificare în primăvara europeană.

CFR Cluj a pierdut , în deplasare, scor 0-3, meciul cu Sivasspor. Turcii au deschis scorul prin Yatabare, în minutul 22 şi l-au majorat în minutul 64, când Gradel a şutat şi Janga a deviat balonul în poartă. Yatabare a reuşit dubla în minutul 73. Sivasspor este pe locul 1 în grupa G, cu 10 puncte, şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Pe locurile 2 şi 4 urmează CFR Cluj şi Slavia Praga, cu câte 7 puncte şi Ballkani – 4 puncte. Ultima etapă din grupe se va juca joi, 3 noiembrie, iar CFR Cluj va întâlni pe Ballkani, pe teren propriu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult