Egal pentru FCSB și înfrângere pentru CFR Cluj

Un egal și o înfrângere pentru echipele românești în Conference League. FCSB a terminat la egalitate cu Anderlecht , scor 2-2, în etapa a cincea a grupelor Conference League.

La Bruxelles, Anderlecht a condus de două ori, prin golurile marcate de Yari Verschaeren şi Jan Vertonghen, dar vicecampioana României a revenit de fiecare dată şi a egalat, prin Andrea Compagno și Joyskim Dawa. FCSB, cu două puncte în grupa B, nu mai are nici o şansă de calificare în primăvara europeană.

CFR Cluj a pierdut , în deplasare, scor 0-3, meciul cu Sivasspor. Turcii au deschis scorul prin Yatabare, în minutul 22 şi l-au majorat în minutul 64, când Gradel a şutat şi Janga a deviat balonul în poartă. Yatabare a reuşit dubla în minutul 73. Sivasspor este pe locul 1 în grupa G, cu 10 puncte, şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Pe locurile 2 şi 4 urmează CFR Cluj şi Slavia Praga, cu câte 7 puncte şi Ballkani – 4 puncte. Ultima etapă din grupe se va juca joi, 3 noiembrie, iar CFR Cluj va întâlni pe Ballkani, pe teren propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…