joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Egalitate în amicalul România-Bulgaria

Egalitate în amicalul România-Bulgaria

de Redacția Dotto

Echipa națională de fotbal a României a remizat 0-0 cu Bulgaria în meciul amical disputat aseară pe stadionul „Steaua“ din București, pregătitor pentru Campionatul European din Germania.

Echipa națională de fotbal a României a încheiat la egalitate, 0-0, partida amicală cu Bulgaria, desfășurată aseară pe stadionul „Steaua“ din București. În minutul 51, Denis Man a avut șansa de a deschide scorul, însă a ratat un penalty.

Constantin Grameni, căpitanul Farului Constanța, a fost convocat pentru prima dată la echipa națională de seniori, dar a rămas rezervă neutilizată pe tot parcursul meciului. Alături de el, pe bancă au mai stat Moldovan, Târnovanu, Sava, Sorescu, Cicâldău, Pușcaș, Șut și Racovițan. Andrei Burcă și Denis Alibec nu au fost incluși în lot din cauza unor probleme medicale.

Următorul meci de verificare al tricolorilor, înainte de Euro 2024, se va disputa tot pe stadionul „Steaua“, vineri, de la ora 21.00, împotriva Liechtensteinului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult