Ei sunt campionii României la tenis de masă

Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au câștigat 6 medalii la Campionatul Național de tenis de masă: Ovidiu, trei de aur, iar Bernadette două de aur și una de argint.

Cei mai buni jucători și cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România s-au întâlnit după luni bune de pauză la cel mai important, Campionatul Național de Seniori. Și în acest an, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs și-au apărat titlurile de la simplu și dublu mixt.

Sunt foarte fericit și mândru în același timp că am reușit să îmi apăr titlurile obținute anul trecut și să obțin al 7-lea titlul consecutiv la individual”-

Deși a câștigat 3 medalii, dintre care două de aur și una de argint, Berni are și o nemulțumire.

Sunt puțin supărată că am pierdut finala la dublu fete, mi-am dorit revanșa, pentru că anul trecut s-a întâmplat la fel, am câștigat două medalii de aur și una de argint. Voi câștiga la anul aurul și la dublu fete”-  

Proba de dublu feminin a fost câștigată de Irina Ciobanu și Adina Diaconu. Pentru Irina, Campionatul Național este prima competiție oficială la care participă după 4 luni.

Eu și Adina ne înțelegem mult mai bine la dublu și ne place să jucăm împreună. Eu nu am mai jucat într-o competiție de câteva luni bune și mă bucur că am reușit să aduc 3 medalii” 

Ne bucurăm foarte mult că am reușit să ne confirmăm titlul de anul trecut și sperăm să ne continuăm parcursul în proba de dublu”- 

Rareș Șipoș, unul dintre cei mai talentați dintre tinerii jucători a plecat acasă cu 3 medalii, dintre care două de argint și una de bronz.

Medaliile sunt foarte importante, mă bucur că mereu sunt pe podium, că am ocazia să joc cu colegii de la echipa națională, în fazele finale. La final dacă e să trag linie e extraordinar când câștig medalii” 

Berni și-a adus la Buzău și talismanul norocos, pe Moxy, cățelușul primit în dar de la iubitul său.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hagi, supărat după meciul cu Chindia

Supărare mare în vestiarul FC Farul după meciul cu Chindia Târgoviște. Echipa adversă a re…