„regii” Europei

Rareș Șipos și Andreea Dragoman au cucerit cea mai strălucitoare medalie la Campionatul continental de tenis de masă rezervat sportivilor sub 21 de ani.

După medalia de argint la Europeanul de la Cluj, la echipe feminin, tenisul de masă românesc a mai obținut o medalie continentală. De această dată, de aur. Dublul mixt format din Andreea Dragoman și Rareș Șipoș s-a impus la Europeanul U21 de la Spa ( Belgia), după un parcurs fără greșeală, în chiar ultima lor competiție majoră la această categorie de vârstă.

Cei doi se cunosc de mici și au mărturisit că punctul forte al perechii lor îl constituie faptul că sunt două firi total diferite, dar care se completează perfect.

„Jucăm împreună de zece ani și am ajuns să ne cunoaștem din priviri. Andreea mă liniștește mereu. Sunt fericit că ne-am făcut ieșirea de la categorie în stil mare” – Rareș Șipoș, campion european la U21, dublu mixt.

„Eu sunt mai tăcută, nu mă exteriorizez, dar las acest aspect în grija lui Rareș. Sunt foarte fericită că am reușit să cucerim această medalie de aur” – Andreea Dragoman, campioană europeană la U21, la dublu mixt.

Atât Andreea Dragoman, cât și Rareș Șipoș se pregătesc, alături de coechipierii de la loturile naționale de seniori, pentru Campionatul Mondial care va avea loc la finalul lunii în Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hagi: ”Trebuie să facem un fotbal foarte bun”

”O deplasare grea și lungă din toate punctele de vedere, un antrenor bine organizat, trebu…