Monza

Mihnea Ștefan, singurul pilot din România care a participat în Formula BMW Talent Cup 2021, și-a mai împlinit un vis: a ieșit pe primul loc într-o cursă suport, în deschiderea Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei. Tânărul a concurat cu un Radical de 100.000 de euro.

Pentru Mihnea, un tânăr pilot, visurile devin realitate! După ce în 2012, a fost singurul din România care a participat în Formula BMW talent Cup, Mihnea a bifat realizarea vieții. A participat la o cursă suport pe celebrul circuit de la Monza, chiar în deschiderea Marelui Premiu de Formula1 al Italiei.

„Cred că o dată în viață, un pilot poate trăi așa ceva! A fost o experiență extraordinară pentru noi, în primul rând pentru echipă și mai ales pentru mine, pentru că am ajuns în punctul în care mi-am dorit” 

Tânărul recunoaște că pentru el, experiența trăită în Italia a fost unică, iar după cursă a plâns de fericire.

 „A trebuit să îmi șterg repede lacrimile cu mănușa, pentru că ajungeam la locul unde mă aștepta toată lumea. Nu pot să descriu în cuvinte ce am simțit”

La Monza, Mihnea a concurat cu un Radical de 100.000 de euro, pe care și l-a achiziționat în urmă cu 3 luni.

„Nu mă gândesc cât de costisitoare este pasiunea mea, pentru că dacă aș face un calcul, probabil ar trebui să mă opresc din curse”

În Italia, Mihnea și colegii săi au împărțit același complex cu piloții de la Formula1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…