duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate El e românul care a câștigat o cursă pe circuitul de la  Monza!

El e românul care a câștigat o cursă pe circuitul de la  Monza!

de Andrei Cernat
Monza

Mihnea Ștefan, singurul pilot din România care a participat în Formula BMW Talent Cup 2021, și-a mai împlinit un vis: a ieșit pe primul loc într-o cursă suport, în deschiderea Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei. Tânărul a concurat cu un Radical de 100.000 de euro.

Pentru Mihnea, un tânăr pilot, visurile devin realitate! După ce în 2012, a fost singurul din România care a participat în Formula BMW talent Cup, Mihnea a bifat realizarea vieții. A participat la o cursă suport pe celebrul circuit de la Monza, chiar în deschiderea Marelui Premiu de Formula1 al Italiei.

„Cred că o dată în viață, un pilot poate trăi așa ceva! A fost o experiență extraordinară pentru noi, în primul rând pentru echipă și mai ales pentru mine, pentru că am ajuns în punctul în care mi-am dorit” 

Tânărul recunoaște că pentru el, experiența trăită în Italia a fost unică, iar după cursă a plâns de fericire.

 „A trebuit să îmi șterg repede lacrimile cu mănușa, pentru că ajungeam la locul unde mă aștepta toată lumea. Nu pot să descriu în cuvinte ce am simțit”

La Monza, Mihnea a concurat cu un Radical de 100.000 de euro, pe care și l-a achiziționat în urmă cu 3 luni.

„Nu mă gândesc cât de costisitoare este pasiunea mea, pentru că dacă aș face un calcul, probabil ar trebui să mă opresc din curse”

În Italia, Mihnea și colegii săi au împărțit același complex cu piloții de la Formula1.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult