marți, 25 iunie, 2024
Home Sport Ele fac legea pe circuit

Ele fac legea pe circuit

de Redacția Dotto
KARTING

Antonia, Ingrid, Anelisse și Claudia se bat în competițiile de karting electric cot la cot cu băieții. Micuțele nu lipsesc de la niciun antrenament pe circuit chiar dacă afară sunt 34 de grade.

Cine crede că doar băieții sunt pasionați de cursele de mașini, se înșală. Antonia, Ingrid, Anelisse și Claudia sunt înnebunite după karturi și după competițiile de karting electric.

Anelisse și Claudia sunt cei mai mici piloți de karting pe care Robert și soția sa, Tina, îi pregătesc. Micuțele au 7, respectiv 6 ani, dar când intră în kart, nimeni nu le stă în cale. Anelisse practică acest sport de un an și jumătate, iar după primele medalii pe care le-a câștigat bunicii și părinții i-au făcut o surpriză.

Robert Drăgan, cel care a adus kartingul electric în România este încântat de fetele pe care le pregătește.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult