joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Elena Zaharia de la CSM Constanța, în finala Campionatului Mondial de Juniori 2023

Elena Zaharia de la CSM Constanța, în finala Campionatului Mondial de Juniori 2023

de Redacția Dotto

Victorie strălucitoare pentru Elena Zaharia, jucătoarea de la CSM Constanța, care se îndreaptă spre istorie și spre cucerirea titlului suprem în finala probei de U19 simplu feminin la Campionatul Mondial de Juniori 2023. Tricolora, clasată pe locul 11 mondial, a reușit să obțină a patra victorie consecutivă în tabloul competiției. Partida semnal a fost cea împotriva lui Xu Yi, clasată pe locul 14 mondial, din China, în semifinala probei, aducându-i astfel șansa de a se lupta pentru trofeu.

Elena Zaharia și-a demonstrat constant abilitățile și determinarea pe parcursul competiției. A jucat la un ritm impresionant, reușind să gestioneze cu succes fiecare moment al meciului. Cu un instinct de neegalat și lovituri precise, a învins-o pe Xu Yi cu scorul de 4-2 (11-9, 13-11, 10-12, 11-6, 8-11, 11-9) într-un duel captivant, plin de intensitate și emoție. Această victorie remarcabilă o plasează pe Elena Zaharia într-o poziție privilegiată, pregătită să se confrunte cu provocarea finală pentru cucerirea titlului mondial.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult