Elena Zaharia, talentata jucătoare legitimată la CSM Constanța, a obținut o remarcabilă performanță vineri, calificându-se în sferturile de finală ale probelor de simplu la Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori U19, desfășurate la Nova Gorica, Slovenia.

Într-un duel intens la simplu feminin, Elena a reușit să învingă japoneza Rin Mende în optimile de finală cu scorul de 4-3 (11-6, 5-11, 11-5, 12-14, 11-8, 9-11, 12-10), revenind după o confruntare anterioară în meciul pe echipe, în care nipona obținuse o victorie cu 3-2 în semifinale. Cu un spirit combativ exemplar, Elena Zaharia a demonstrat determinare și abilități remarcabile pentru a depăși adversitățile întâmpinate pe masă.

Următorul pas în drumul său extraordinar la această competiție mondială va fi reprezentat de sferturile de finală, unde o așteaptă o provocare importantă în fața sportivei Gahyeon Park din Coreea de Sud.

În altă confruntare, Ioana Sîngeorzan, altă reprezentantă a echipei românești, a întâmpinat o înfrângere în fața chinezoaicei Man Kuai, care s-a impus cu un clar 4-0 (13-11, 11-5, 11-8, 11-3) în optimile de finală. Cu toate acestea, participarea Ioanei la un astfel de eveniment de prestigiu reprezintă o experiență valoroasă pentru tânăra jucătoare.

Performanța Elenei Zaharia demonstrează nu doar abilitățile sale excepționale în tenisul de masă, ci și angajamentul și pregătirea atletice de înalt nivel. Vom urmări cu interes evoluția ei în continuare în această competiție de importanță mondială.

Check Also

Și roata s-a întors: CSM Constanța acceptă amânarea meciului cu Sepsi

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanța, liderul Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF…