Elevă agresată sexual

Scandal sexual la un liceu din Constanța. O elevă de 15 ani a fost la un pas să fie violată de trei băieți chiar pe holul unității de învățământ. Cei trei sunt colegi ai tinerei și urmează cursurile școlii profesionale, care au loc în liceu. Eleva agresată s-a plâns conducerii liceului, iar cazul este cercetat acum de polițiști. Agresorii, toți minori, sunt cercetați în libertate.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile. Eleva în vârstă de 15 ani ieșise în pauză și își cumparase ceva de mâncare. A fost momentul în care a fost abordată de un elev, care i-a cerut mâncarea. Fata a refuzat și s-a îndreptat către ușa de acces în liceu. Imediat s-a trezit în spate cu trei băieți care au început să o atingă în mai multe zone ale corpului. Speriată și fără niciun ajutor, copila a scăpat cu greu de agresori.

Eleva le-a povestit părinților calvarul prin care a trecut, iar aceștia au făcut o reclamație la conducerea liceului. Pe fir au intrat și polițiștii. Nu a mai durat mult și cei trei băieți au fost identificați. Este vorba de trei elevi problemă, care obișnuiesc des să încalce legea. Unul dintre ei mai are un dosar penal pentru tâlhărie, iar ceilalți obișnuiesc să fure diverse bunuri ale colegilor de școală. De la începutul anului aceștia au înregistrat deja și un numar record de absențe, 80.

Mai grav este că astfel de evenimente se pot repeta oricând. Liceul nu are paznic decât noaptea, iar sistemul de supraveghere este incomplet. Camere video există acum doar la intrarea profesorilor. Asta deși inspectoratul a solicitat tuturor directorilor să găsească soluții pentru asigurarea pazei.

Cei trei indivizi sunt cercetați pentru agresiune sexuală, iar polițiștii fac verificări pentru a afla daca au mai fost implicate și alte persoane în agresiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…