miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Elevă agresată sexual pe holul liceului

Elevă agresată sexual pe holul liceului

de Redacția Dotto
Elevă agresată sexual

Scandal sexual la un liceu din Constanța. O elevă de 15 ani a fost la un pas să fie violată de trei băieți chiar pe holul unității de învățământ. Cei trei sunt colegi ai tinerei și urmează cursurile școlii profesionale, care au loc în liceu. Eleva agresată s-a plâns conducerii liceului, iar cazul este cercetat acum de polițiști. Agresorii, toți minori, sunt cercetați în libertate.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile. Eleva în vârstă de 15 ani ieșise în pauză și își cumparase ceva de mâncare. A fost momentul în care a fost abordată de un elev, care i-a cerut mâncarea. Fata a refuzat și s-a îndreptat către ușa de acces în liceu. Imediat s-a trezit în spate cu trei băieți care au început să o atingă în mai multe zone ale corpului. Speriată și fără niciun ajutor, copila a scăpat cu greu de agresori.

Eleva le-a povestit părinților calvarul prin care a trecut, iar aceștia au făcut o reclamație la conducerea liceului. Pe fir au intrat și polițiștii. Nu a mai durat mult și cei trei băieți au fost identificați. Este vorba de trei elevi problemă, care obișnuiesc des să încalce legea. Unul dintre ei mai are un dosar penal pentru tâlhărie, iar ceilalți obișnuiesc să fure diverse bunuri ale colegilor de școală. De la începutul anului aceștia au înregistrat deja și un numar record de absențe, 80.

Mai grav este că astfel de evenimente se pot repeta oricând. Liceul nu are paznic decât noaptea, iar sistemul de supraveghere este incomplet. Camere video există acum doar la intrarea profesorilor. Asta deși inspectoratul a solicitat tuturor directorilor să găsească soluții pentru asigurarea pazei.

Cei trei indivizi sunt cercetați pentru agresiune sexuală, iar polițiștii fac verificări pentru a afla daca au mai fost implicate și alte persoane în agresiune.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult