marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Eleve umilite de profesoară

Eleve umilite de profesoară

de Ileana Gheorghiu
eleve

Lecție de umilință la Liceul Carol I din Constanța.

Mai multe eleve au trecut printr-o şedinţă de manichiură cu forţa. Fetele erau în practică într-un magazin alimentar, dar pentru că aveau unghiile prea lungi, profesoara a decis să le taie chiar ea cu o foarfecă uriașă, cu care le-a și rănit. Profesoarei i s-a mai interzis să predea și este disciplinar.

Mai multe eleve în clasa a zecea la liceul Carol I din Constanţa au avut parte de o lecţie umilitoare, acuză părinţii lor. Fetele au mers să facă practică la un supermarket dar profesoara lor, nemulţumită de faptul că au unghiile mari a decis să rezolve problema pe loc.

Şi pentru că nu a găsit altceva mai potrivit, profesoara a folosit o foarfecă uriașă pentru a tăia unghiile copilelor. Pe imaginile filmate de un martor se vede cum printre lăzi de bere şi cutii profesoara le taie unghiile rând pe rând.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a deschis o anchetă, iar profesoarei i s-a interzis să mai predea.

Un raport al Comisiei de disciplină este așteptat zilele următoare, mai ales că, potrivit părinților, nu ar fi pentru prima dată când profesoara foloseste metode brutale cu elevii săi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult