vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Elevii din anii terminali de liceu defilează cu mașinile prin oraș

Elevii din anii terminali de liceu defilează cu mașinile prin oraș

de Redacția Dotto

La malul marii a devenit o moda ca elevii din anii terminali de liceu sa defileze cu masinile prin oras iar mai apoi sa mearga pe malul marii si sa sarbatoreasca pret de cateva ore terminarea cursurilor. Nici  anul acesta nu s a făcut exceptie iar traditia a fost respectata ca la carte. Din păcate tinerii nu realizează pericolul la care se expun prin astfel de manifestări.

Cu cât sunt bolizii  mai scumpi cu atât mai bine. Iar bucuria este atât de mare încât uneori tinerii nici nu se mai gândesc ca își pun viața în pericol iar urmările unor astfel de manifestări pot fi tragice.

Elevii de clasa a 12 a iau cu asalt bulevardele orașului. Cei mai multi ies pe geamurile portierelor sau pe trape, chiuie, dansează si cântă de fericire ca au terminat liceul. Din păcate o astfel de bucurie se poate transforma în tragedie. Este suficienta o clipa de neatenție din partea șoferului. În plus unii mai apasă și pedala de accelerație mai mult decât trebuie. Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor care este acum cu ochii pe tinerii teribiliști. 

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, privind mai multe persoane care ar fi încălcat regimul circulației rutiere în stațiunea Mamaia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: În cauză, au fost sesizați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră, în vederea identificării persoanelor în cauză și luării măsurilor legale ce se impun, potrivit O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.”

Olimpia Ceara purtător e cuvânt IPJ Constanța

Siguranța nu trebuie să fie niciodată sacrificată în numele distracției, mai spun autoritățile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult