Elevii, înapoi în bănci

Elevii au revenit astăzi în bănci, după vacanţa stabilită de inspectoratele şcolare judeţene. Ei încep modulul patru de studii, după cum prevede noua structură a anului şcolar.

Viitoarea vacanţă pentru toţi copiii în acelaşi timp, va fi cea de Paşte, în perioada 10 – 19 aprilie. Între timp, elevii din clasele a opta vor susţine simulările la examenul de Evaluare Naţională între 20 şi 22 martie și simulările pentru examenul de Bacalaureat, între 27 şi 30 martie. Evaluările naţionale pentru clasele a doua, a patra şi a şasea se vor desfăşoara pe 9 şi 25 mai 2023.
De astăzi începe și perioada în care, în unităţile de învăţământ, se poate desfăşura „Săptămâna verde”. Fiecare şcoală a ales cinci zile la rând în care elevii să fie implicaţi în activităţi care contribuie la prevenirea schimbărilor climatice şi la protejarea mediului. Programul „Săptămâna verde” are loc până pe 16 iunie şi fiecare grădiniţă, şcoală şi liceu are voie să decidă în ce săptămână din acest interval desfăşoară cu cei mici activităţi legate de protejarea mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Festivaluri de teatru, muzică și film finanțate de Consiliul Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat astăzi contracte de 3,7 milioane de lei cu mai multe…