Eliza Samara

După o săptămână de foc, „tricolorii” au terminat Campionatele Europene de tenis de masă de la Varșovia și revin în țară cu o medalie de bronz, câștigată la simplu feminin de Eliza Samara. Sportiva din Constanța se pregătește acum pentru Olimpiada de la Tokyo, de unde speră să se întoarcă cu o medalie mai strălucitoare.

Multipla campioană europeană recunoaște că a avut parte de confruntări grele pe tabloul principal la simplu în competiția din Polonia.

Pentru că până la Olimpiada din Japonia ne mai desparte mai puțin de o lună, jucătorii din tenisul de masă de pe continent au considerat concursul din Polonia cel mai bun test pentru a știi exact la ce nivel se află. Este și cazul stângacei din lotul României.

La Jocurile Olimpice din Japonia tenisul de masă românesc va fi reprezentat în patru din cele cinci probe: de feminină, condusă de antrenorul Viorel Filimon şi două sportive din două posibile în proba de simplu: Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara. La masculin vom fi reprezentați de Ovidiu Ionescu (antrenat de Andrei Filimon), iar la dublu mixt de Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Liga I: Rapid Bucureşti – Farul Constanţa 0-0

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 0-0, vineri seara, pe Arena Na…