duminică, 21 iulie, 2024
Home Tehnologie & Media Elvis Prestley revine după 47 de ani

Elvis Prestley revine după 47 de ani

de Redacția Dotto

Fanii lui Elvis Presley vor putea vedea o versiune digitală de mărime naturală a Regelui Rock ‘n’ Roll cântând pe scenă în Marea Britanie pentru prima dată în acest an.

Regretatul superstar American este readus la viață – iar în spatele proiectului se află o companie britanică. Layered Reality spune că evenimentul, care utilizează inteligență artificială și proiecție holografică, va fi „prima experiență imersivă Elvis din lume„.

Presley’s estate a acordat acces la mii de fotografii ale cântărețului și ore de înregistrări video private, iar compania spune că materialele media vor crea „performanțe nemaivăzute„.

Spectacolul a fost intitulat Elvis Evolution, iar organizatorii spun că le va permite fanilor prin experiența concertului, să se simtă „foarte aproape de el” – transportându-i prin ascensiunea sa spre faimă și mișcarea culturală pe care a catalizat-o în anii 1950 și 1960.

Primul show va avea loc într-o locație din centrul Londrei iar spectacole sunt planificate și în Las Vegas, Tokyo și Berlin.

sursă: sky.com

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult