sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Energie verde la Liceul Ovidius

Energie verde la Liceul Ovidius

de Ileana Gheorghiu
Liceul Ovidius

Lucrările la Liceul Ovidius sunt aproape finalizate. Unitatea de învățământ este reabilitată, cu fonduri europene, pentru eficiență energetică. Investiția va genera o reducere a consumului de energie cu 63% și se ridică la peste 8,7 milioane de lei.

La Liceul Ovidius din Constanța se lucrează intens. Clădirea construită acum 50 de ani avea nevoie urgent de reparații și a fost prinsă într-un proiect de reabilitare finanțat de municipalitate.

Liceul va fi și prima unitate de învățământ verde din oraș. Panourile solare montate pe acoperiș vor ajuta la reducerea consumului de energie cu 63%. Montarea acestora a fost finanțată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Lucrările au început în octombrie 2020 și vor fi gata la începutul lunii octombrie, fără să afecteze activitatea didactică.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult