vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Eric de Oliveira pleacă de la Farul Constanța

Eric de Oliveira pleacă de la Farul Constanța

de Redacția Dotto

Farul Constanța pregătește intens noul sezon al Superligii, iar schimbări au loc atât în lotul de jucători, cât și în cadrul staffului tehnic. Eric de Oliveira, care a avut rolul de scouter, a confirmat că nu va mai face parte din echipa Farului începând cu sezonul următor. „Sper să facă cele mai bune achiziții,” a declarat Eric, recunoscând că părăsește fosta campioană a României.

În ultimul an și jumătate, Gică Hagi a adoptat o strategie diversificată, integrând jucători străini alături de talentele românești promovate din propria academie. Eric, un brazilian renumit pentru cariera sa de fotbalist în România, a fost unul dintre cei care au ajutat la realizarea acestui plan, fiind responsabil de scouter.

În iunie 2023, Hagi și-a prezentat planul de extindere, avându-l pe Eric în fruntea echipei de scouteri. Cu toate acestea, după încheierea actualei ediții a Superligii, Eric a dezvăluit că nu va continua la Farul Constanța, fără a preciza motivele. În schimb, el le-a urat succes echipei conduse de Gică Hagi. „Acum, toată lumea se gândește mai mult la vacanță. Probabil vor veni jucători noi plus unii care au mai jucat acolo. Gică Hagi știe mai bine. Eu, din sezonul următor, n-o să mai fiu la Farul, așa că eu le doresc să le fie bine. Le mulțumesc, pentru că am avut doi ani senzaționali din viața mea acolo. N-am reușit să câștig un trofeu ca jucător acolo, am Cupa României, Supercupa, dar am câștigat campionatul României în calitate de scouter. Mă bucur pentru oportunitate, le doresc doar binele și sper să facă cele mai bune achiziții,” a spus Eric pentru Orange Sport.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult