Eroii au fost omagiați la Cumpăna, de Ziua Națională a României
HomeNewsEroii au fost omagiați la Cumpăna, de Ziua Națională a României
News - miercuri 2 decembrie 2020

Eroii au fost omagiați la Cumpăna, de Ziua Națională a României

Eroii au fost omagiați la Cumpăna, de Ziua Națională a României. Într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile de protecție, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la monumentul eroilor din centrul localității, apoi au depus coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

În aceaste zile, poate mai mult ca oricând, la Cumpăna s-a vorbit despre eroi, pe care românii îi poartă în suflet și le aduc omagii. Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere. La Cumpăna, de 1 Decembrie, au fost omagiați cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România.

Într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile de protecție, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la monumentul eroilor din centrul localității, apoi, am depus coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a ținut o cuvântare în fața celor prezenţi la manifestare. Cu această ocazie reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au mers la locuința domnului Ceapa Ion, în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna, rămas în viață, pentru ai oferii o sumă simbolică, o diplomă și un drapel al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Casa Embiricos, pe punctul de a se prăbuși

Casa Embiricos din Constanța se degradează pe zi ce trece! Clădirea e ca o bombă cu ceas p…