marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Eroii zilei

Eroii zilei

de Redacția Dotto

Peste 100 de pompieri au intervenit ieri pentru stingerea incendiului de la Petromidia. Câțiva dintre ei, deși era ziua lor liberă, și-au lăsat acasă soțiile, copiii, părinții și au venit în sprijin.

ISU Constanța a publicat pe pagina de socializare imagini cu câțiva dintre eroii zilei de ieri. “Respect pentru ei și felicitări pentru modul profesionist în care își fac meseria! Mulțumim și inspectoratelor sosite în sprijin: ISU București-Ilfov, ISU Tulcea, ISU Ialomița și ISU Călărași.

Mulțumim pentru sprijinul acordat și colegilor polițiști și jandarmi!”, au scris reprezentanții ISU în dreptul fotografiilor publicate.

Din păcate, unul dintre pompierii de la ISU Constanța a fost rănit în timpul intervenției și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a ajuns la spital cu o entorsă, potrivit ISU Constanța, dar starea lui este stabilă, iar în curând va putea participa din nou la misiuni de salvare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult