joi, 18 aprilie, 2024
Home Politică Eugen Voineagu candidează independent la Primăria Constanța

Eugen Voineagu candidează independent la Primăria Constanța

de Redacția Dotto

Efervescență electorală la Constanța. Fostul șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Eugen Voineagu a anunțat că intră în cursa pentru Primărie. „Am decis să candidez independent pentru funcția de Primar al Constanței”, a scris Voineagu pe pagina sa de Facebook, adăugând că citez „am văzut ce nu au putut sau nu au vrut să facă primarii încolonați politic. Pentru că VREAU și POT să fac mai mult ca ei”, am încheiat citatul. Voineagu este al doilea comisar de la Protecția Consumatorilor, după Horia Constantinescu, care își aruncă mănușa în bătălia pentru funcția de primar și al treilea candidat care optează pentru o campanie independentă. Jurnalistul Dorian Hapurnea a comentat subiectul pentru DOTTO TV.

https://youtu.be/zXtsqkVfyrM

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult