Sâmbătă seara, a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului European de anul viitor, eveniment la care România și-a aflat adversarele în cadrul competiției.

La 8 ani de la ultima calificare, o delegație numeroasă a reprezentanților Federației Române de Fotbal s-a deplasat la Hamburg pentru a participa la acest moment crucial. Membrii delegației au inclus personalități importante din fotbalul românesc, precum Răzvan Burleanu (președintele FRF), Edi Iordănescu (selecționer), Mihai Stoichiță (director tehnic FRF), Radu Vișan (secretar general FRF) și alții.

Tragerea la sorți a adus un rezultat favorabil echipei „tricolore”. România a fost plasată în Grupa E, alături de Belgia și Slovacia. Belgia, una dintre favoritele turneului, se anunță drept principalul adversar al României în această fază a competiției. Cu toate acestea, Slovacia, aflată la același nivel de valoare cu echipa noastră, oferă șanse reale de obținere a rezultatelor pozitive.

Cel de-al treilea oponent din grupă va fi stabilit în urma play-off-ului Ligii Națiunilor, care va avea loc în martie. Posibilii adversari sunt Israel, Bosnia, Ucraina sau Islanda, iar România va afla cine îi va completa grupa după desfășurarea acestui play-off.

Cu un lot reîmprospătat și cu o echipă tehnică determinată, România se pregătește pentru provocările acestui turneu final și speră să impresioneze în Grupa E și în fazele ulterioare ale competiției.

Check Also

Și roata s-a întors: CSM Constanța acceptă amânarea meciului cu Sepsi

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanța, liderul Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF…