sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Evacuați din calea flăcărilor în toiul nopții

Evacuați din calea flăcărilor în toiul nopții

de Redacția Dotto

14 persoane au fost evacuate aseară dintr-un bloc din Năvodari, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări.

Incendiul a izbucnit la o locuință de pe strada Panseluțelor nr.8. Pentru a stinge flăcările au fost mobilizate mai mute echipaje de pompieri de la stația Midia și Detașamentul Fripis, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o autoscară. Potrivit salvatorilor, în incendiu au ars aproximativ 15 metri cubi de mase plastice, hârtie și cartoane, depozitate în apartament. Echipajele ISU au evacuat 8 persoane, iar 6 s-au autoevacuat. Una dintre persoanele care a ieșit singură din bloc, un bărbat de 84 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult