vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Exerciții de război pe Dunăre

Exerciții de război pe Dunăre

de Redacția Dotto

Marina Militară și-a mutat navele fluviale la granița cu Ucraina, unde au loc manevre tactice. Șapte nave militare, zece ambarcațiuni rapide de asalt, infanteria marină și armata de uscat se antrenează pentru respingerea unui atac inamic din nordul țării.

Exercițiile se desfășoară până mâine, iar navele de luptă patrulează pe Dunăre 24 de ore din 24.

Infanteria marină și-a mutat câmpul de luptă pe Dunăre. Trupele de elită sunt transportate cu vedetele blindate și trebuie să ajungă pe uscat pentru a respinge un atac împotriva României.

Șapte vedete fluviale cu tunuri și cu mitraliere anti-aeriane sunt antrenate să țină la distanță orice atac venit dinstre granița de Nord a țării noastre.

Misiunea navelor militare este să întârzie cât pot de mult atacul inamic, până la intrarea în luptă a infanteriei. Marina Fluvială este prima care intră în luptă cu avioanele și cu elicopterele sale.

Militarii exersează și procedurile pentru siguranța și îngrijirea soldaților răniți în atacuri.

Obiectivul principal al exercițiilor este consolidarea deprinderilor militarilor pentru executarea acțiunilor tactice de contracarare a unui desant aero-mobil, în condițiile amenințărilor de tip hibrid și cu riscuri de atac bacteriologic sau radionuclear.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult