miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Exerciții de război. Vor fi trageri cu muniție reală în Poligonul de la Babagad

Exerciții de război. Vor fi trageri cu muniție reală în Poligonul de la Babagad

de Redacția Dotto

În poligonul Babadag încep noi exerciţii militare cu muniţie de război, tragerile având loc atât ziua, cât şi noaptea, anunță Consiliul Județean Tulcea.

Exerciţiile militare vor avea loc pe parcursul întregii luni, în toate zilele lucrătoare, cu excepţia zilei de 24 ianuarie, între orele 9,00 şi 23,59, aşa încât şoferilor li se recomandă să evite să folosească segmentul de Drum Judeţean 222, între localităţile Enisala şi Sălcioara.

„Circulaţia pe DJ 222, între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara, va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numărul de telefon 0240/562805”, anunță Consiliul Județean, care citează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale.

Autorităţile le recomandă şoferilor să folosească ruta alternativă care include oraşul Babadag şi satul Sălcioara şi atrag atenţia asupra faptului că nerespectarea recomandărilor poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară de care aparţine poligonul nu se face răspunzătoare

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult