joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate EXERCIȚIU. Război, în Delta Dunării

EXERCIȚIU. Război, în Delta Dunării

de Redacția Dotto

Au început manevrele militare din Delta Dunării, la Tulcea și Chilia Veche.

Forțele Navale împreună cu soldați din infanteria marina se antrenează în terenul dificil al Deltei, după diferite scenarii care presupun cercetarea și observarea zonei și respingerea unui inamic care s-ar putea infiltra peste frontieră.

Exercițiul face parte dintr-o aplicație NATO mai mare, denumită Sea Breeze, care a început ieri în Marea Neagră și Delta Dunării și e programată că să dureze o săptămâna.

România și 6 țări aliate NATO desfășoară mai multe manevre militare navale, care se înscriu în Pachetul de măsuri pentru creşterea încrederii şi securităţii în Marea Neagră.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult