duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News „Exorcism: Mântuirea”, la Centrul Jean Constantin

„Exorcism: Mântuirea”, la Centrul Jean Constantin

de Redacția Dotto

La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin va rula un nou film captivant, „Exorcism: Mântuirea”. În rolul principal îl regăsim pe faimosul actor Russell Crowe, interpretându-l pe Anthony Miller, un actor chinuit de propriile păcate în timp ce filmează un horror supranatural. Alături de el, Ryan Simpkins o interpretează pe fiica sa, Lee, care începe să observe comportamentul tot mai ciudat al tatălui său și înțelege că ceva sinistru a pus stăpânire pe el. „Exorcism: Mântuirea” promite să țină publicul cu sufletul la gură și să ofere o experiență cinematografică de neuitat. Nu ratați această producție de excepție la Centrul Jean Constantin!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult