Ammouliani

Vă invităm acum într-o vacanță… culinară în Insula Ammouliani din Grecia, unde bucătari iscusiți se întrec în rețete tradiționale cu fructe de mare și pește proaspăt, pe care ți le servesc alături de un vin bun sau tradiționalul Uzo cu miros de anason.

Și nu doar gustul preparatelor culinare se va face să te îndrăgostești de Ammoliani, ci și priveliștea inegalabilă asupra mării și Muntelui Sfânt, care transformă servirea mesei într-o experiență unică.

La Taverna Klimataria situată la marginea micului sat pescăresc, Costa așteapă oaspeți. Știe bine că după multe ore de plimbare pe Marea Egee și o baie de soare, turiștii abia așteaptă să se răcorească la umbra măslinilor și să își răsfețe papilele gustative. Așa că a aprins plita în bucătărie și s-a pus pe treabă.

Iar mâncarea vine întotdeauna însoțită de un vin bun, dar și de o poveste pe măsură.

Am lăsat în urmă Klimataria și am urcat la pas deasupra mării către Taverna Megali Amos, care de cucerește cu o priveliște inegalabilă asupra Mării Egee.

La câțiva metri mai jos, la Megali Ammos Beach Bar, Stefanos nu iți mai vede capul de treabă. Astăzi încearcă o nouă rețetă de cafea, care speră să fie bine primită de turiști, iar pentru seară a pregătit o petrecere cu cocktail-uri colorate.

Un concediu petrecut pe insula Ammouliani nu poate da gre;. Plajele exotice, apa turcoaz, m\ncarea delicioasă și prețurile avantajoase, de multe ori mai mici ca în Romania, o sa facă pe oricine sa revină.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…