Experți internaționali în securitate cibernetică, la UMC

Cei mai cunoscuți experți internaționali în domeniul securității cibernetice vin la Constanța. A șaptea ediție a Conferinței Black Sea Cyber Security va avea loc începând de mâine la UMC.

Evenimentul este organizat de Centrul de Excelență pentru Securitate Cibernetică Maritimă, în parteneriat cu Colegiul European de Securitate și Apărare. În cadrul conferinței se vor aborda subiecte din sfera tehnologiilor emergente, a amenințărilor hibride și a vulnerabilităților potențiale. Un accent deosebit va fi pus pe considerentele etice și pe dezvoltarea strategiilor de creștere a rezilienței cibernetice, transmit reprezentații UMC.

Experții prezenți la eveniment vor prezenta ultimele tehnologii și reglementări în domeniu, precum și propuneri de îmbunătățire a politicilor și practicilor de securitate cibernetică în industria maritimă.

Va fi propusă, de asemenea, o agendă comună cu scopul conștientizării și soluționării provocărilor de securitate cibernetică cu care se confruntă industria maritimă și se vor promova colaborările și parteneriatele între participanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…