marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Explozie la o fabrică de amidon

Explozie la o fabrică de amidon

de Redacția Dotto

Explozie urmată de incendiu la o fabrică de amidon din localitatea Medgidia. Deflagrația a avut loc la un depozit de maltodextrină, un aditiv alimentar produs din amidon. Este vorba despre una dintre cele mai mari investiții de acest tip din România, inaugurată în acest an de o companie cu capital din Turcia.

O centrifugă de mare capacitate, aflată în probe, s-a supraîncălzit, spun reprezentanții ISU. În doar câteva minute, au fost trimise la fața locului mai multe autospeciale necesare în astfel de situații, inclusiv una de la Cernavodă, folosită în caz de accidente chimice. Focul a fost deja lichidat și, din fericire, nu sunt victime.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult