marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Expoziție de cărți anastatice, la Constanța

Expoziție de cărți anastatice, la Constanța

de Redacția Dotto

Expoziție de carte dobrogeană la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman”.

Vernisajul expoziției itinerante de carte din cadrul Proiectului cultural Book Impact – Cartea Dobrogeană aduce în fața constănțenilor 29 de volume de carți anastatice, cărți editate și reeditate sub egida Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”. Proiectul dorește să promoveze informații despre istoria, cultura, tradițiile culese din sate și datinile pe care le regăsim în Dobrogea.

Cărțile vor punea fi răsfoite și studiate până pe 7 octombrie. Printre cele mai sonore titluri se numără și ”Simon Licinski, Banditul din Dobrogea”, ”Campia Dobrogei”, ”Dobrogea Românească” și ”Mocanii în Dobrogea”.

Pasionații de carte au răspuns pozitiv acestui proiect. Orașul Constanța are nevoie de educație și de informație în permanență, a fost mesajul pe care cei prezenți l-au transmis. Proiectul face parte din lista evenimentelor culturale pentru anul 2022 și presupune organizarea unei expoziții itinerante ce va călători în mai multe orașe din țară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult