joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Expoziție dedicată generației de aur

Expoziție dedicată generației de aur

de Redacția Dotto

Generaţia de aur a fotbalului românesc va fi celebrată, în perioada 23 mai – 2 iunie, printr-o expoziţie la Art Safari în care vizitatorii pot vedea, printre altele, tricoul purtat de Gheorghe Hagi la meciul cu Argentina de la Campionatul Mondial din 1994, cu semnătură olografă, dar şi articole şi fotografii rare de la acel meci istoric. Expoziţia marchează performanţele excepţionale ale echipei naţionale la Campionatul Mondial din 1994, unde România a ajuns până în sferturile de finală. Evenimentul are loc în contextul meciului pe care fotbaliştii acelei generaţii îl vor juca, pe 25 mai, pe Arena Naţională. Şi echipamentele altor mari nume ale fotbalului românesc, precum Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuş, Florin Prunea, Ionuţ Lupescu, Dorinel Munteanu şi Dan Petrescu, vor putea fi admirate la Art Safari.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult