Expoziție de grafică la Muzeul de Artă din Constanța. Astăzi are loc vernisajul expoziției Redesenări/Reinventări/Repovestiri, iar iubitorii de artă sunt așteptați să vizioneze lucrările expuse de artistele Anca Boeriu și Mirela Trăistaru.

Astăzi începând cu ora 16:30, pasionații de artă sunt așteptați la muzeul de Artă din Constanța, unde cele două cunoscute artiste Mirela Trăistaru și Anca Boeriu și-au expus lucrările. Originară din Bistrița, Mirela Trăistaru este considerată artista “nepereche”, nu numai pentru talentul său remarcabil și cariera impresionantă, ci și datorită varietății și complexității creației sale. Artista a avut numeroase expoziții personale și de grup în țară și în lume, dar a avut și o bogată activitate cinematografică, teatrală și de televiziune.

Anca Boeriu predă la Universitatea Națională de Artă din București și conduce filiala de grafică a Uniunii Artiștilor Plastici. Activitatea artistei curatorială este legată de gravură și grafică. Aceasta a lansat bienala de gravură din București.

Cei care nu reușesc să ajungă astăzi la inaugurarea vernisajului mai au 2 luni la dispoziție pentru a vizita expoziția de la Muzeul de Artă din Constanța.

Check Also

Constantin Brâncuși și misteriosul „Portret al unui patron de restaurant”

Într-un eveniment plin de emoție și importanță culturală, o lucrare semnată de renumitul s…