Expoziție inedită la Muzeul de Artă

Expoziție de grafică la Muzeul de Artă din Constanța. Astăzi are loc vernisajul expoziției Redesenări/Reinventări/Repovestiri, iar iubitorii de artă sunt așteptați să vizioneze lucrările expuse de artistele Anca Boeriu și Mirela Trăistaru.

Astăzi începând cu ora 16:30, pasionații de artă sunt așteptați la muzeul de Artă din Constanța, unde cele două cunoscute artiste Mirela Trăistaru și Anca Boeriu și-au expus lucrările. Originară din Bistrița, Mirela Trăistaru este considerată artista “nepereche”, nu numai pentru talentul său remarcabil și cariera impresionantă, ci și datorită varietății și complexității creației sale. Artista a avut numeroase expoziții personale și de grup în țară și în lume, dar a avut și o bogată activitate cinematografică, teatrală și de televiziune.

Anca Boeriu predă la Universitatea Națională de Artă din București și conduce filiala de grafică a Uniunii Artiștilor Plastici. Activitatea artistei curatorială este legată de gravură și grafică. Aceasta a lansat bienala de gravură din București.

Cei care nu reușesc să ajungă astăzi la inaugurarea vernisajului mai au 2 luni la dispoziție pentru a vizita expoziția de la Muzeul de Artă din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…