vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Expoziție pentru microbiști la Biblioteca Județeană

Expoziție pentru microbiști la Biblioteca Județeană

de Andreea Bălan

Expoziție inedită pentru microbiști la Biblioteca Județeană din Constanța. Intitulată ”Stadionul Farul – Templul sportului constănțean”, expoziția este organizată de arbitrul Dumitru Mihai în contextul demarării lucrărilor pentru demolarea arenei de pe strada Primăverii.

Amplasată în holul central al bibliotecii, expoziția cuprinde diverse obiecte care au făcut parte din componența vechiului stadion sau a echipei, precum gradene, scaune, gazon, plase, fanioane și echipamente de joc.

Expuse vor fi și insigne sportive, steaguri, cărți cu tematică sportivă, documente, reviste, poze, vederi cu echipele care au jucat pe stadion. În plus, vizitatorii vor putea regăsi printre exponate primul program de meci al echipei Farul Constanța, din anul 1958.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult