vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Fabrică clandestină de țigarete, sub o casă

Fabrică clandestină de țigarete, sub o casă

de Redacția Dotto
DIICOT: 17 percheziții domiciliare, pe raza județelor Constanța și Ilfov și a municipiului București

Fabricau țigarete de contrabandă sub… casă. Este vorba despre mai mulți membri ai unui grup infracțional, care au improvizat o adevărată fabrică într-o hală, sub casa unuia dintre ei.

Pentru a rula țigările membrii bandei se conectaseră clandestin la rețeaua electrică, iar pentru a nu da nimănui de bănuit aveau în interior o instalație de bruiaj pentru orice semnal electronic. Contrabandiștii au fost descoperiți cu ajutorul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și a procurorii D.I.I.C.O.T. Constanța, după mai multe percheziții care au avut loc în Hunedoara și Suceava.

Aceștia spun că patru dintre membrii rețelei au fost reținuți și urmează să fie duși la audieri cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii au confiscat de la gruparea infracțională 120 de mii de țigarete contrafăcute, 700 de kilograme de tutun mărunțit și 200 de mii de ambalaje inscripționate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult