vineri, 24 mai, 2024
Home Sport Fac echipă și acasă și la concursuri

Fac echipă și acasă și la concursuri

de Redacția Dotto
Fac echipă și acasă, și la concursuri
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Marina Baboi, cea mai bună sprinteră a României și iubitul ei, Alberto, împărtășesc aceeași pasiune pentru una dintre cele mai dificile probe din atletism. Partenerul sportivei a fost campion la 400 metri.

Marian Baboi, cea mai sexi atletă din România, și iubitul ei, Alberto, fac pereche nu doar acasă, ci și în viața profesională. Tinerii sunt împreună de 4 ani și jumătate. 

„Alberto mă ajută pe mine foarte mult, vine cu mine zilnic la antrenamente, este sparring partner-ul meu și nu doar atât” –

Tânărul povestește că i se pune des întrebarea cum este să fie iubitul uneia dintre cele mai frumoase atlete și mărturisește că face față acestui statut.

„Mă simt într-un fel mândru și e o bucurie să îți petreci timpul cu ea. Mai am și momente în care sunt gelos, dar trec repede” –

Cei doi s-au cunoscut la un concurs, apoi au devenit prieteni și în final iubiți. Chiar dacă își petrec mai tot timpul împreună, tinerii nu se plictisesc.

 „Alberto este cel mai bun prieten al meu și cred că asta e foarte important în orice relație, nu ne plictisim niciodată, mereu găsim ceva de făcut”

Iubitul este fanul numărul 1 al Marinei, iar atunci când atleta câștigă un concurs se bucură de reușitele ei mai mult decât pentru el.

„E cel mai mare susținător al meu, e tot timpul în spatele meu, chiar dacă nu e foarte prezent și nu se vede la concursuri, e tot timpul lângă mine, mă susține, el vorbește întotdeauna frumos despre mine, e sută la sută lângă mine”

Dacă Marina este șefa în proba de sprint din România, nu același lucru se poate spune despre ea în bucătărie! Cel care se ocupă de meniul zilnic al sportivei este chiar iubitul ei.

„El gătește în cuplu, doar el! Mie îmi plac la nebunie pastele, iar Alberto le prepară extraordinar” –

Fostul atlet dezvăluie că în sportul pe care l-a practicat ani de zile a făcut multe sacrificii, iar acestea nu s-au terminat! 

Trebuie să renunți la unele plăceri pe care le-ai avea zilnic, uneori ai vrea să ieși în oraș, nu ai cum, vrei să stai mai mult seara, trebuie să te pui devreme la somn, să te gândești că a doua zi o iei de la capăt. Și mai bine de 11 luni pe an cam asta e rutina” 

De când a renunțat la sportul de performanță, Alberto se pregătește să devină antrenor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult