pregatiri liceu

Factura la căldură îngheață conturile Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 130 de mii de lei trebuie să plătească acum conducerea liceului către RADET numai pentru luna decembrie.

Suma este dublă față de aceeași perioadă a anului trecut, spune directorul Colegiului, care nu știe cum o să se descurce să plătească toate datoriile la utilități.

Iarnă și afară, dar și în clase la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Caloriferele abia dezmorțite nu reușesc să încălzească sălile de curs, astfel că majoritarea elevilor spun că își iau o bluză în plus sau stau cu gecile pe ei în timpul orelor.

Paradoxal, factura nu este la fel de scăzută ca temperatura din sălile de curs. Ba mai mult, conducerea Colegiului spune că pentru luna decembrie trebuie să plătească aproape dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Mai exact 130 de mii de lei. Iar, bani nu sunt.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, marți, înaintea ședinței de guvern, că executivul va aproba Ordonanța de Urgență care prevede noile măsuri pentru plafonarea prețurilor și compensarea facturilor la energie și gaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…