marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Facturi fără precedent la utilități

Facturi fără precedent la utilități

de Redacția Dotto

Vești proaste pentru constănțeni. Prima luna din an a venit cu facturi mai mari la toate utilitățile, nu doar la energia electrică. Facturile la întreținere aferente lunii decembrie sunt cu 30 la suta mai mari iar ce este mai rău abia acum urmează.

După facturile fără precedent la energia electrică, acum au început să curgă și facturile majorate la celelalte utilități. Astfel că pentru întreținerea aferenta lunii decembrie, constănțenii scot mult mai mulți bani din buzunar decât anul trecut, iar pentru februarie se preconizează o nouă majorare.

Prețul la gigacalorie s-a dublat, iar pentru apa calda consumată la robinet s-a triplat chiar. Singurul tarif subvenționat este cel pentru caldură.

În aceste condiții oamenii strâng cât pot cureaua. Majoritatea reduc consumul însă nici in frig nu pot sta. Mai ales că noaptea temperaturile scad sub zero grade. Iar veștile pentru lunile următoare nu sunt bune deloc.

În acest caz, mulți oameni spun că se vor nevoiți să facă împrumuturi pentru a-și achita dările.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult