Peste 60 de mii de lei este valoarea facturilor pentru gaze și electricitate doar pe ultima lună. Plătitorul: Arhiepiscopia Tomisului.

Reprezentanții instituției sunt revoltați și se întreabă de unde vor avea bani pentru a plăti datoriile la utilități. Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, facturile la utilităţi ce au sosit în poșta instituției luna aceasta sunt duble faţă de cele din lunile anterioare. Pentru sediul Arhiepiscopiei Tomisului, facturile au ajuns la peste 52 de mii de lei, iar pentru Catedrala Arhiepiscopală sunt de aproape 10 mii de lei. În aceste condiții de criză, așa cum le numește preotul Eugen Tănăsescu, în calitate de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei, se gândește să facă reclamație la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei și să aștepte soluții de la autoritățile statului.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…