vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Facturi uriașe la Arhiepiscopia Tomisului

Facturi uriașe la Arhiepiscopia Tomisului

de Redacția Dotto

Peste 60 de mii de lei este valoarea facturilor pentru gaze și electricitate doar pe ultima lună. Plătitorul: Arhiepiscopia Tomisului.

Reprezentanții instituției sunt revoltați și se întreabă de unde vor avea bani pentru a plăti datoriile la utilități. Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, facturile la utilităţi ce au sosit în poșta instituției luna aceasta sunt duble faţă de cele din lunile anterioare. Pentru sediul Arhiepiscopiei Tomisului, facturile au ajuns la peste 52 de mii de lei, iar pentru Catedrala Arhiepiscopală sunt de aproape 10 mii de lei. În aceste condiții de criză, așa cum le numește preotul Eugen Tănăsescu, în calitate de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei, se gândește să facă reclamație la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei și să aștepte soluții de la autoritățile statului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult