miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Fântână arteziană, după spargerea unei conducte

Fântână arteziană, după spargerea unei conducte

de Ileana Gheorghiu

Nicio zi fără conducte sparte, la Constanța. În intersecția din zona Tomis III s-a format aseară o adevărată fântână arteziană, după ce o conductă de apă caldă s-a spart.

Unul dintre constănțeni a filmat scena și a postat clipul pe o rețea de socializare însoțit de un mesaj. „Bine ați venit în Constanța. Orașul unde avem fântâni arteziene chiar și în mijlocul intersecțiilor. Cel mai bogat oraș, cu cel mai cel primar”, a scris internautul. În imaginile care circulă pe internet se vede clar cum din pământ tâșnește cu putere un jet puternic de apă înalt de câțiva metri. Video-ul a atras zeci de comentarii în care oamenii fac haz de necaz. „Intersecția blestemată, au reparat de o mie de ori și tot degeaba”, este unul dintre comentarii, „Suntem unici în țară”, ”Gheizer, nu glumă”, „Zici că suntem la New York” sau „Baie municipală”, au fost alte reacții ale oamenilor care au urmărit videoclipul. La finalul lunii septembrie, o altă conductă s-a spart tot în zona Tomis III, iar pe asfalt au curs zeci de metri cubi de apă caldă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult