Fără apă caldă

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe Al. Garofiței, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zonele Spitalul Municipal, Casa de Cultură, Tomis II, Capitol.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANŢA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

”Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile.”

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 11.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punct termic: PT 55

Zona afectată de această oprire : zona Dacia.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…