Fără apă caldă şi căldură în Zona Capitol

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe strada Oleg Danovski nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, în Zona Capitol.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei și se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de în cursul acestei zile.

Potrivit Societății Termoficare Constanța SRL este vorba despre consumatorii arondați punctului termic 101. Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minimum 11 ore”, au precizat reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…