marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Fără apă, în Năvodari

Fără apă, în Năvodari

de Redacția Dotto

Compania de apă a închis astăzi robinetele în orașul Năvodari. Până la ora 18:00, nu vor avea apă potabilă locuitorii din Zona de Est a orașului și cei de pe străzile: Pescarilor, Primăverii, Delfinului, Albatros, Brotăcei, Albinelor, Plopilor, precum și cei de pe străzile adiacente.

Motivul îl reprezintă lucrările pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Albatros din orașul Năvodari. Compania le cere scuze consumatorilor pentru neplăcerile create și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult