sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Fără apă în Năvodari și Corbu

Fără apă în Năvodari și Corbu

de Andrei Cernat

O avarie RAJA a oprit astăzi apa pentru consumatorii din Năvodari, Corbu și Zona Industrială. Compania transmite că robinetele vor fi închise în aceste localități până la ora 18:00.

Motivul îl reprezintă lucrările pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducțiune de pe strada Constanței din Năvodari. Compania de apă le cere scuze abonaților pentru neplăcerile create și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult