vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Fără apă la robinete

Fără apă la robinete

de Andreea Bălan

Mai multe zone din Constanța, dar și 4 localități din județ vor rămâne fără apă potabilă la robinete.

În perioada 25 aprilie 2023, ora 22.00 – 27 aprilie 2023, ora 16.00, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța se vor executa lucrări de înlocuire a unor vane de legătură și de realizare a unui by-pass.

Tot în acest interval de timp, echipele RAJA vor acționa la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța în alte 7 puncte de lucru. Se vor monta vane de legătură, debitmetre pentru măsurarea și reglarea presiunii și se va realiza cuplarea unei noi conducte la sistemul centralizat.

Aceste investiții sunt necesare pentru sectorizarea sistemului de alimentare cu apă, dar și pentru regularizarea presiunii în vederea evitării producerii unor avarii.

Afectați de oprirea apei vor fi locuitorii din Cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas, Cartierele Brătianu și Medeea, Zona Industrială, Cartierele CET, Viile Noi și Sere, Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani, Zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal, Zona comercială Constanța Sud, Poarta 6, Far, Abator, Gară, Icil, Balada, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori, Zonele Baba Novac și Halta Traian,Zona Comercială Vest, dar și localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult