Fără apă la robinete de miercuri până vineri

Constănțenii din mai multe cartiere nu vor avea apă la robinete de mâine seară, de la ora 22, până vineri, 27 mai, la ora 5 dimineața. RAJA SA anunță că, în această perioadă, va întrerupe furnizarea apei potabile pentru înlocuirea unor conducte și vane de legătură, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas.

Investiția face parte din Contractul de lucrări de reabilitare stație de pompare apă brută Galeșu, a Complexului de Înmagazinare Palas, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Afectați de lipsa apei, vor fi consumatorii din mai multe zone, a căror listă o regăsiți pe site-ul dottotv.ro, printre care cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas; cartierele Brătianu și Medeea; Zona industrială; cartierele CET, Viile Noi și Sere. Intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat și de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată fiind de aproximativ şase ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Afectați de lipsa apei, consumatorii din următoarele zone:
cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas;
cartierele Brătianu și Medeea; Zona industrială;
cartierele CET, Viile Noi și Sere;
cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani;
zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal;
zona comercială Constanța Sud; c
artierul Faleză Sud
Acestora li se adaugă cartierele Far, Abator, Gară, ICIL, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori; zonele Baba Novac și Halta Traian; zona Comercială Vest; localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea, Eforie Nord, Techirghiol, Năvodari, Lumina și Varianta Ovidiu – Peninsulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Lumini și umbre în Legile Securității Naționale

“Proiectul legilor securității naționale cere cetățenilor și firmelor să acționeze ca info…