Fără apă și curent de ani de zile în municipiul Constanţa
HomeNewsFără apă și curent de ani de zile, în municipiul Constanţa
News - miercuri 16 decembrie 2020

Fără apă și curent de ani de zile, în municipiul Constanţa

Locuitorii din cartierul constănțean Viile Noi se plâng că nu apă și curent de ani de zile. Străzile nu sunt asflatate, nici măcar pietruite și noroiul este până la gleznă. Firma de salubritate nu poate intra pe stradă pentru a le ridica gunoiul, deși taxele și impozitele sunt plătite la zi. Oamenii spun că după ora 16, când apune soarele nu mai au nicio rază de lumină în case. Au făcut zeci de sesizări la Primărie și la firma de electricitate, însă nu s-a rezolvat nimic.

Străzi neasfaltate, noroi până la gleznă și lipsa apei și a curentului electric. Sunt elementele care alcătuiesc peisajul dezolant din cartierul constănțean Viile Noi de peste trei ani.

Locuitorii din zonă au găsit soluții temporare la problema cu care se confruntă: au cumpărat sistem fotovoltaic, invertoare, baterii, au cumpărat inclusiv pietriș, pentru a-și facilita accesul pe strada pe care locuiesc. Toate acestea, însă, nu sunt suficiente.

Oamenii din zonă susțin că au încercat în mai multe rânduri să ia legătura cu reprezentanții fostei administrații locale din Constanța, dar s-au lovit de uși închise, chiar dacă ceea ce își doresc nu e foarte mult.

Tot ce le rămâne de făcut acum locuitorilor cartierului Viile Noi este să aștepte ca cineva să facă ceva pentru a-i ajuta, pentru că, spun aceștia tot ce a depins de ei, au făcut până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Cornel Panait, despre experința vaccinării

Probleme la centrul de vaccinare de la Cernavodă! În prima zi de vaccinare numărul program…