vineri, 24 mai, 2024
Home DOTTO News Fără apă

Fără apă

de Redacția Dotto

Sute de constănțeni nu au avut astăzi apă potabilă. Compania de apă a închis robinetele pentru efectuarea unor lucrări sezoniere la nivelul rețelei de distribuție din zona centrală a orașului.

Astfel, până la ora 15:00 de lipsa apei vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Mircea cel Bătrân – bd. Ferdinand și străzile adiacente, precum și cei arondați punctului termic 8. RAJA le cere scuze abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult