sâmbătă, 18 mai, 2024
Home DOTTO News Fără cabluri pe stâlpii din Constanța

Fără cabluri pe stâlpii din Constanța

de Andrei Cernat

Locul cablurilor de internet, telefonie sau televiziune nu este pe stâlpi, ci în subteran. Prezența cablurilor atârnate nu doar că afectează imaginea orașului, dar pune în pericol și siguranța cetățenilor.

Primăria Constanța, în colaborare cu operatorii reţelelor de comunicaţii, a reluat de astăzi activitatea de etichetare și strângere a cablurilor în cartierul Faleză Nord. Acțiunea a început în zona Ion Rațiu – strada Unirii și se va extinde până la intersecția cu bulevardul Mamaia. Ulterior, Primăria anunță că va tăia stâlpii de beton și va monta în loc stâlpi de iluminat public. Administrația locală face un apel la cetățeni să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult