Fără curent electric în comuna Lumina

Locuitorii comunei Lumina sunt avertizați cu privire la o întrerupere programată de curent electric care va avea loc în cursul zilei de astăzi.

Această întrerupere este necesară pentru efectuarea unor lucrări de întreținere la rețeaua de distribuție și toaletarea arborilor de pe culoarul liniilor electrice din localitate. Primăria Lumina anunță că distribuirea curentului electric va fi întreruptă până la ora 17:00. Cetățenii din localitate sunt rugați să permită accesul echipelor de intervenție și să nu blocheze buna desfășurare a lucrărilor. Administrația locală le cere scuze locuitorilor pentru orice neplăceri pe care le-ar putea cauza această întrerupere programată și le mulțumește pentru înțelegere în vederea menținerii rețelei electrice în stare optimă de funcționare.

Redăm mai joc comunicatul integral al Primăriei Lumina.

„Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții și pentru a permite toaletarea arborilor și copacilor de pe culoarul liniilor electrice din localitatea Lumina

Luni, 18.09.2023

Localitatea Lumina

Intrerupere totală: interval orar 9-17

Acest program se regăsește şi pe site-ul https://www.e-distributie.com/ro/acasa.html şi poate fi consultat la următorul link https://www.e-distributie.com/…/intreruperi-planificate…

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Cetățenii sunt rugați să permită accesul și să nu blocheze accesul echipelor de intervenție.

Pentru reclamatii și sesizări vă rugăm să apelați numărul de telefon al furnizorului de energie electrică si/sau Call Center Tehnic 24h/7 E-distributie: 0800.070.555 (TelVerde, număr apelabil gratuit de pe teritoriul național) sau 0241929″.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…