miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Fără drumuri de pământ

Fără drumuri de pământ

de Redacția Dotto
DRUMURI JUDETENE LUPU

Se caută soluții pentru construirea unei rute alternative spre sudul litoralului și asfaltarea tuturor drumurilor de pământ din județul Constanța. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a întâlnit astăzi cu președintele Asociației pentru Dezvoltare Durabilă, Ana Maria Vătămanu și primarii din opt localități ai județului pentru a pune la punct o strategie care să ajute la atingerea acestor obiective.

Reprezentanții Asociației spun că pot ajuta autoritățile să atragă banii necesari pentru modernizarea drumurilor din Programul Anghel Saligny și să sprijine astfel comunitățile locale din județ. În prezent, în județul Constanța există 121 de kilometri de drum de pământ și aproape 70 de kilometri de drum pietruit, dar fără asfalt.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult